MILICA ZAVETNICA POSETILA LAJKOVAC

*IZBORI 2020*

U punom jeku najspecifičnije predizborne kampanje do sada, Milica Đurđević Stamenkovski, nosilac liste,potparol stranke i kandidat za narodnog poslanika,  posetila je lajkovački odbor Srpske stranke Zavetnici i tom prilikom rekla da je došla da se zahvali ovom lokalnom odboru na svakodnevnoj podršci i naglasila da će upravo male opštine imati punu podršku između ostalog u Lajkovcu rekla:

“Podrška malim opštinama. Obećavamo da ćemo vratiti sud u Lajkovac, sve institucije koje su odavde izopštene. Vratićemo dostojanstvo ovim ljudima. Ulagaćemo u domaću privredu, pružiti podršku malim i srednjim preduzećima. Uvek će nam srpski seljak biti ispred uvozničkog lobija, uvek će nam domaći privrednik biti ispred stranog investitora. Na taj način pomažemo da mladi ostanu ovde, podržaćemo porodice sa više dece, podržaćemo seljake. Uverena sam, da ćemo iskoristiti ono što nam je dato, što su nam priroda i Bog dali ovde u Lajkovcu, taj veliki potencijal, koji zaista može da povrati stari sjaj ovoj opštini i da ove ljude učini ponosnim na njihovu zemlju i njihovu opštinu. Hvala svima na podršci i idemo hrabro za Lajkovac.”

Milica Đurđević Stamenkovski je u Lajkovcu pozvala sve da 21. juna pruže podršku listi Zavetnika, stranke koja, kako je rekla, ima nameru da glas naroda i svih obespravljenih vrati u institucije.

U ime lajkovačkih Zavetnika, medijima se obratio Zoran Grujević, koji je rekao da su na listi prioriteta u programu brojna važna pitanja poput rešenja vodosnabdevanja, povratka suda, borba protiv siromaštva, osnivanje lokalnih resornih saveta, zabrana 5Gmreže…

Nakon izjava za medije i razgovora sa građanima ispred prostorija stranke, u Gradskoj kući je održan i radni sastanak lajkovačkog odbora Zavetnika, kome je prisustvovala Milica Đurđević Stamenkovski.

Related posts