SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DSS LAJKOVAC

Rukovodstvo DSS u Lajkovcu podnelo je ostavku na sve funkcije u lokalnom odboru, DSS je prekinuo sve predizborne aktivnosti i neće predavati listu svojih kandidata za izbor odbornika u SO Lajkovac, odnosno neće učestvovati na lokalnim izborima. Istovremeno pozivaju sve članove i simpatizere DSS da svojim glasom podrže koaliciju METLA 2020 sa rednim broj 9.na glasačkom listiću, s obzirom da je DSS stožer koalicije na čijoj listi je na 32. mestu Ranko Filipović kandidat za poslanika.

Saopštenje OO DSS Lajkovac prenosimo u celosti:

 

OO DSS Lajkovac, na sednici održanoj 12.5.2020. godine konsenzusom doneo je odluku da predsednik, zamenik i svi članovi odbora podnesu ostavke na funkcijama u OO DSS i da iste imaju važnost od navedenog datuma.

O razlozima koji su doveli članove odbora do ovakvih poteza obaveštena je i centrala DSS u Beogradu, pa rukovovodstvo OO DSS Lajkovac neće u javnost izlaziti sa detaljima.

Ovim saopštenjem obaveštavamo javnost da prekidamo sve dalje predizborne radnje u vezi lokalnih i parlamentarnih izbora, te da DSS Lajkovac neće predavati listu svojih kandidata za izbor odbornika u SO Lajkovac.

Molimo sve članove i simpatizere DSS u Lajkovcu za razumevanje zbog ovakvog poteza OO DSS Lajkovac.

Pozivamo sve članove i simpatizere DSS da svojim glasom podrže koaliciju METLA 2020 sa rednim broj 9 na glasačkom listiću, s obzirom da je naša stranka predvodnik ove koalicije i da na ovoj listi naš kandidat Filipovic Ranko zauzima 32. mesto.

Živorad Tufegdžić,
predsednik OO DSS Lajkovac u ostavci

Related posts