JUBILEJ: 30 GODINA “EUROPROMA”

Sada već davne 1990. godine, na današnji dan – 15. maja, realizovana je ideja rođena u glavama dvojice mladih preduzetnika. Tog dana sa radom je počeo „EUROPROM“.

Danas, 30 godina nakon toga, „ljubičasta trgovina“ deo je navika potrošača Valjeva i okoline, ali i drugih pet opština zapadne Srbije: Lajkovca, Mionice, Osečine, Kosjerića i Loznice.

Misija „Europrom“-a kroz tri decenije je jasna i nepromenljiva:

Osvajanje i negovanje poverenja potrošača, zaposlenih i poslovnih partnera kroz širok asortiman kvalitetnih i cenovno konkurentnih proizvoda, harmonične radne odnose u preduzeću i poštovanje svih poslovnih dogovora.

Vodeći se tom misijom – „Europrom“ je do sada potrošačima otvorio vrata svojih 40 maloprodajnih objekata, i oko sebe okupio snažan, prepoznatljiv „ljubičasti“ tim koji čini preko 600 zaposlenih.

Ovaj datum je lepa prilika da vama čija reč se čuje – zahvalimo na aktivnom praćenju i izveštavanju o svim koracima naše kompanije na dosadašnjim stazama, profesionalizmu i zajedničkom podržavanju pravih vrednosti.

Mnoge listove kalendara zajedno smo odbrojali, i verujemo da ćemo saradnju nastaviti i u putevima koji nas očekuju u godinama koje dolaze.

Kada počinjemo – ne možemo da znamo gde ćemo stići, ni šta nas sve na tom putu čeka. . .
Ali u svakom trenutku moramo znati KO SU ONI ZBOG KOJIH SMO TU!

„Europrom“ se zahvaljuje svim svojim zaposlenima,poslovnim partnerima i cenjenim potrošačima
na punih 30 godina poverenja i zajedno provedenih listova kalendara.

Šta god se desilo u bilo kom DANAS – „Europrom“ će biti tu za vas u svakom SUTRA.

„EUROPROM“ – 30 godina „ljubičaste“ domaće priče!

Related posts