JESENJI MUZIČKI PEJZAŽ

        Učenici izdvojenog odeljenja Muzičke škole “Živorad Grbić”u Lajkovcu, priredili su sinoć pravi spektakl svojim sugrađanima u prepunoj svečanoj sali Gradske kuće.,”Jesenji muzički pejzaž” je prvi u nizu od koncerta u novoj školskoj godini .

       “Koncert je bio posvećen Dečijoj nedelji, novim muzičkim koracima,inspiraciji i entuzijazmu sa kojim su deca otpočela ovu školsku godinu. Koliko je  svako dete važno,unikatno i nezamenljivo u ovom svetu,govorili su nam učenici I, II i  III razreda koji su nastupali u horu pesmom ,,Deca su ukras sveta”. Pored hora nastupali su i Danilo Radonjić (2.razred-gitara),Darinka Pažinović (2.razred -violončelo), Anđela Milanović (3.razred-harmonika), Emilija Šarić (3.razred-klavir), Ana Milivojević (4.razred-violina),Anđela Filipović (3.razred violončelo),Emilija Ivanović (3.razred harminika),Anđela Marković (4.razred- harmonika),Neda Paunović (5.razred-klavir),Miloš Marinković(6.razred-gitara),hor koji čine učenici 4.,5. i 6. razreda.

      Ovom prilikom promovisana je i ideja da  muziku dovedemo do najmlađih sugrađana, odlučili smo da oformimo muzičko zabavište,za decu u uzrastu od 5 i 6 godina i pripremni razred za učenike prvog i drugog razreda osnovne škole početkom novembra,” rekla je Danica Rašković,Koordinator izdvojenog odeljenja Muzičke škole “Živorad Grbić”u Lajkovcu.

Related posts