LISTA ZAVETNIKA TREĆA PROGLAŠENA U LAJKOVCU

*IZBORI 2020*

U nastavku izbornih radnji, OIK Lajkovac donela je Rešenje i proglasila Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Lajkovac, pod nazivom “HRABRO – Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici”, koju je za izbore raspisane za 21. jun 2020. podnela Srpska stranka Zavetnici.

Nosilac liste Zavetnika je Nenad Ostojić, po zanimanju elektrotehničar automatike, radnik Kolubare – Metal VREOCI – PC ELMONT,  rođen 1977. godine. Na listi Zavetnika je 24 kandidata za odbornike SO – e Lajkovac.

Povodom predaje i proglašenja liste, lajkovački Zavetnici oglasili su se Saopštenjem za javnost:

“Zahvaljujemo se svim građanima opštine Lajkovac, koji su svojim potpisom omogućili kandidaturu liste Srpske stranke Zavetnici za predstojeće lokalne izbore. Zavetnici su pre četiri godine ostali za nekoliko desetina glasova van lajkovačkog parlamenta, ali nismo stali, naprotiv nastavili smo da putem dopisa opštinskom rukovodstvu (preko 40 dopisa), saopštenja za javnost, utičemo na lokalnu politiku. Nesebično smo ukazivali na probleme naših sugrađana opštinskoj vlasti, nudeći rešenja i način na koji iste treba rešavati. Zavetnici, kada je reč o izbornoj kampanji, će pred građane naše opštine izaći za planom razvoja iste, što će neminovno dovesti i do poboljšanja kvaliteta života svih nas. Još jednom se zahvaljujemo, a ujedno i pozivamo naše sugrađane da podrže našu listu na predstojećim izborima: “HRABRO- Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici” , pod rednim brojem 3. i na taj način omoguće da Zavetnici zastupaju njihove interese, kao i interese naše opštine u Skupštini opštine Lajkovac.”

Related posts