POVREĐENA DEVOJČICA

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u blizini Poljoprivredne apoteke “ARA” u Železničkoj ulici u Lajkovcu, povređena je dvanaestogodišnja devojčica.

Dok je pretrčavala ulicu, u kraju u kome živi, devojčicu je udario vozač crnog “punta”, kojim je upravljao meštanin. Kako nezvanično saznajemo, vozač je toliko brzo vozio da je uspeo da se zaustavi tek posle 50 metara, udarivši u ogradu i kapiju jednog dvorišta.

Devojčica je zadobila povrede glave i nalazi se na bolničkom lečenju u Beogradu. Prvu pomoć povređenoj devojčici ukazala je ekipa lajkovačkog Doma zdravlja, nakon čega je transportovana u Opštu bolnicu Valjevo, odakle je hitno prebačena za Beograd.

Težina zadobijenih povreda za sada nije pouzdano izvesna. Lekari budno prate zdravstveno stanje povređene devojčice, a kako nezvanično saznajemo devojčica je trenutno u veštačkoj komi.

Uviđaj su radili pripadnici Policijske stanice Lajkovac, a za vreme vršenja uviđaja saobraćaj u Železničkoj ulici, koja je paralelna sa prugom i vrlo prometna, bio je u prekidu.

Related posts