FUDBALSKI VIKEND

U zonaškom derbiju na startu fudbalskog proleća, shodno okolnostima pred praznim tribinama, Železničar je danas uspeo da stigne do preokreta i savlada dosadašnjeg lidera Slogu iz Bogosavaca sa 2:1. Arsić je odveo Železničar na tron Kolubasrko – mačvanske zone.

Sredinom prvog dela meča, domaćinu je poništen gol, zbog čega je burno reagovala domaća klupa, da bi gosti u finišu prvog dela meča preko kapitena i napadača Sibinovića promašili šansu koja se bukvalno ne maši. Drugo poluvreme donosi vođstvo gostima, koji su evro golom Tajdića u 57. minutu stigli u vođstvo od 1:0, da bi povratnik u Želzničar napadač Arsić za samo dva minuta golovima u 78. i 80. minutu doneo Želji trijumf i postavio ga na prvo mesto na tabeli.

Drugi lajkovački zonaš Zadrugar je u Prnjavoru pretrpeo minimalni poraz od Mladosti sa 1:0.

FK Pepeljevac je sa novim trenerom Sašom Isidorovićem u prvom prolećnom kolu okruzne lige savladao komšije iz Ćelija ekipu Dimitrije Tucović sa 3:0. FK Jabučje je neprijatno iznenadilo na svom terenu porazom od ekipe Banjana sa 1:0, dok je lider okružne lige Rubribreza silovita bila na startu fudbalskog proleća savladavši na svom terenu Trlić sa 4:2. U međuopstinskoj ligi Istok, Strmovo je do nogu potuklo Kalenić sa 7 golova u njihovoj mreži.

Miloš Grčić

Related posts