SPS – JS DRUGA PREDATA LISTA U LAJKOVCU

*IZBORI 2020*

Drugu listu u Lajkovcu za predstojeće lokalne izbore 26. aprila predala je večeras Opštinskoj izbornoj komisiji Socijalistička partija Srbije, sa svojim dugogodišnjim koalicionim partnerom Jedinstvrnom Srbijom. Prvi na listi SPS-JS je Jagoš Lončar, dipl. ing. elektrotehnike, lider lajkovačkih socijalista.

Lista SPS – JS predata je u pratnji velikog broja novih mladih lica, kandidata za odbornike, a prvi na listi Jagoš Lončar je rekao da je lista osvežena sa dosta novih imena i novih lica, pre svega mladih, obrazovanih, vrednih i ambicioznih ljudi, ali i brojnih uglednih domaćina i da sadrži značajan broj proverenih starih imena. Lončar je rekao da SPS na izborima očekuje pobedu i odličan rezultat. Kaže, da nije bilo dileme da li će na izbore ići samostalno i da je takva odluka bila prisutna od starta. Uveren je da će lista SPS – JS imati takav rezultat koji će omogućiti komotnu odluku o tome sa kim će se ići u postizbornu koaliciju. Podsetio je i na mesto i ulogu SPS na lokalu, tokom 30 godina postojanja stranke i dodao da su se mandati i periodi opozicionog delovanja i vršenja vlasti smenjivali, a da je SPS sa svojim koalicionim partnerom JS uvek nastojala da bude konstruktivna.

Opštinska izborna komisija će sutra pregledati večeras predatu listu SPS – JS, nakon čega će uslediti donošenje Rešenja i potvrđivanje liste.

Related posts