SAOPŠTENJE SNS LAJKOVAC

*IZBORI 2020*

Opštinska izborna komisija Opštine Lajkovac proglasila je danas izbornu listu broj 1. ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU. Tim povodom, Saopštenjem za javnost se u ime SNS Lajkovac oglasio nosilac liste Nenad Džajević.

SAOPŠTENJE:

Koalicija: Aleksandar Vučić – Za našu decu je danas Opštinskoj izbornoj komisiji predala Izbornu listu za lokalne izbore raspisane za 26.04.2020. godine, i na današnjoj sednici OIK lista je zvanično proglašena.

Kao nosilac liste za Lajkovac, pre svega zahvaljujem se našim sugrađanima koji su za par sati svojim potpisima dali podršku našoj listi. Velika je čast, ali i odgovornost, biti prvi na listi Srpske napredne stranke, i želeo bih posebno da se zahvalim članovima koji su me predložili, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću i Izvršnom odboru, koji su taj predlog podržali.

Sa nama na listi su i naši dosadašnji koalicioni partneri. Na listi su i nova lica, što je znak da se stranka podmlađuje, i da se prilika daje mladim ljudima sa velikom energijom. Takođe, tu se nalaze ljudi raznovrsnih struka i profesija, što je najbolji pokazatelj da želimo da se Lajkovac razvija u svim sferama i oblastima.

Pozivam sve građane Lajkovca, kao i Srbije, da izađu na izbore i ostvare svoje građansko pravo, da ne nasedaju na provokacije onih čiji je jedini cilj da se silom dočepaju vlasti. Poštujem svačiju volju, ali bojkot nije, i nikada neće biti, ispravan put. Bojkot propagiraju neodgovorni i neozbiljni političari, koji se boje suočavanja sa voljom sopstvenog naroda.

Rezultati marljivog rada i zalaganja predsednika Aleksandra Vučića na jačanju celokupne ekonomije Srbije, podizanje životnog standarda građana, očuvanju integriteta i podizanju međunarodnog ugleda Srbije u svetu su prepoznatljivi. Na osnovu toga, verujem da narod vidi jasan plan za budućnost, i zbog toga verujemo u dobar izborni rezultat.

Za Lajkovac, za Srbiju, za našu decu!

Nenad Džajević

Related posts