LAJKOVAC NA SUSRETIMA PREDŠKOLSKIH USTANOVA U ODŽACIMA

Samo dan nakon Festivala muzićkog stvaralaštva u Smederevu, 19. i 20. marta Predškolska ustanova “Poletarac” iz Odžaka obeležava Dan ustanove i tim povodom se održavaju Susreti predškolskih ustanova, na kojima učestvuje i Predškolska ustanova “Leptirić” Lajkovac.

U ime lajkovačkog vrtića, na susretima u Odžacima nastupiće starija vaspitna grupa koju vode vaspitačice Aleksandra Milutinović i Jasmina Spasojević. Lajkovački mališani će nastupiti sa tačkom “Ivin dens”, muzičko scenskim delom predstavljenim na karnevalu u Banji Koviljači, kao i u dečijoj povorci na Sajmu šljiva u Osečini.

Susreti ustanova u Odžacima su revijalnog karaktera i za cilj imaju druženje dece i razmenu iskustava vaspitača, kao i promociju i afirmaciju dečijeg stvaralaštva.
Program oba dana počinje u 16 sati i održaće se u hali Sportskog centra Odžaci.

“Poletarci proleću” je tradicionalni naziv programa, kojim ustanova u Odžacima obeležava svoj dan, a u kome, pored domaćina, u okviru Susreta predškolskih ustanova učestvuje veliki broj mališana iz cele Srbije; iz Kule, Vlasotinca, Lajkovca, Apatina, Sombora, Subotice…koji će tim povodom posetiti Odžake i uveličati proslavu.

Related posts