PROMOCIJA KNJIGE OLIVERE ŠUTULIĆ

Gradska biblioteka Lajkovac organizuje promociju knjige “Volimo se mi” autora Olivere Šutulić. Promocija će se održati u Čitaonici Gradske biblioteke Lajkovac u četvrtak, 27. februara od 18 časova.

Knjiga “Volimo se mi” je poetsko – proznog karaktera. Sadrži pet pesama posvećenih Valjevu i Tešnjaru, kao i još par pesama kao što su “Tuga”, “Život”, “Rastanak”…

Prozni deo knjige autorke izValjeva sadrži devet priča, od kojih je većina autobiografska. Tu su priče “Drage moje bežite od njih”, koja je pod imenom “Priča jedne žene” imala svoju promociju kao monodrama u Galeriji “Sveti Luka”na Ubu.

Pesma “Tuga” našla se u Godišnjaku Književne zajednice Sremske Mitrovice, kao i neke druge pesme i priče koje se nalaze u ovoj knjizi.

U četvrtak, na promociju knjige “Volimo se mi”, autora Olivere Šutulić, pored autora, u Lajkovac dolazi glumac Ljubivoje Bube Marković, profesor književnosti Marijana Goc i autorkina prijateljica i veliki ljubitelj pisane reči Zorana Golubović.

Lajkovačka publika, tada mahom dečija, imala je lepu priliku za druženje sa Oliverom Šutulić decembra prošle godine, kada je autorka uspešno predstavila svoju knjigu za decu “Aki i drugari”, priredivši lajkovačkim malšanima nezaboraavno druženje.

Sudeći po najavljenim učesnicima promocije, posetiocima je zagarantovano vrlo sadržajno i zanimljivo književno veče.

Related posts