SNS KOLUBARSKOG OKRUGA: OSUDA NAPADA NA PORODICU PREDSEDNIKA SRBIJE

Srpska napredna stranka Kolubarskog okruga zgrožena je objavom na društvenim mrežama jednog od saradnika Boška Obradovića, Sibina Vukadinovića, koji je uputio niz uvreda na račun porodice predsednika Srbije.

“Skandalozno vređanje maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u potpunosti prevazilazi bilo kakav oblik neslaganja sa političkim neistomišljenikom i svedoči o duboko ukorenjenoj mržnji prema predsedniku Vučiću i celoj njegovoj porodici. Užasne, monstruozne objave Sibina Vukadinovića, zbog prirode konteksta u kojem su izrečene, upućuju na ozbiljno mentalno oboljenje dotičnog Obradovićevog saradnika, koji bez sumnje predstavlja opasnost po društvenu zajednicu”, saopštili su iz SNS-a i dodali:

“Pozivamo sve učesnike u javnom i političkom životu da osude ovaj gnusni akt i jasno kažu ne siledžijama i njihovoj politici nasilja i bezgranične mržnje kojom truju srpsku političku scenu, ne birajući sredstva u svojoj bezumnoj borbi protiv Vučića. Borbi u kojoj ne biraju ni sredstva, ni oružje i u kojoj su osim Aleksandra Vučića meta i njegova deca,” rečeno je u Saopštenju.

Related posts