NOVOGODIŠNI KOKTEL LAJKOVAČKIH SOCIJALISTA

Tradicionalni novogodišnji koktel OO SPS Lajkovac, organizovan u Gradskoj kuči, okupio je brojne goste.

Nakon prigodne uvodne reči Jagoša Lončara, lidera lajkovačkih socijalista, prisutnima se obratio i potpredsednik SPS Đorđe Milićevićić.

Lider lajkovačkih socijalista pozdravio je prisutne, zahvalio se svima na prisustvu, poželeo im sve najbolje u Novoj godini, a pre svega ličnu i porodičnu sreću i više uspeha u ovoj godini. Podsetio je da socijalisti u Lajkovcu nisu deo vladajuće strukture, ali da su nastojali da budu konstruktivna opozicija, te da u toj ulozi nisu mogli uraditi puno. Rekao je i da će se u ovoj izbornoj godini potruditi da urade više i na taj način doprinesu razvoju Lajkovca.

Potpredsednik SPS Đorđe Milićevićić preneo je pozdrave predsednika stranke Ivice Dačića i ovu godinu koja je izborna nazvao godinom izazova i godinom jubileja. Naime, SPS ove godine navršava 30 godina postojanja, a Milićević je naglasio da je tokom prethodnih 29 godina svog postojanja SPS uvek bio relevantan činilac na političkoj sceni Srbije.

Koktelu socijalista su pored ovdašnjih članova, simpatizera i prijatelja stranke, predstavnika SPS iz susednih opština (Valjeva, Lazarevca, Uba i Mionice), predstavnika dugogodišnjeg koalicionog partnera Jedinstvene Srbije, prisustvovali i predstavnici drugih stranaka i iz vlasti i iz opozicije: Srpske napredne stranke, Demokratske stranke i Ravnogorskog pokreta.

Zanimljivo je da je koktel SPS jedan od malobrojnih organiyovanih ovogodišnjih novogodišnjih stranačkih koktela u Lajkovcu. Takođe je zanimljivo i da je struktura gostiju na koktelu SPS ustaljena.

Related posts