PREDSTAVLJANJE ADDIKO BANKE U LAJKOVCU

Addiko banka, koja svoju najbližu ekspozituru ima u Lazarevcu, predstavila se u Lajkovcu. Ideja je bila, da se na skupu u Gradskoj kući prezentuje saradnja Addiko banke sa privredom, pa su pozvani mali privrednici, preduzetnici, preduzeća i registrovani sindikati i svi zainteresovani da prisustvuju ovoj prezentaciji.

I pored toga što je Lajkovac vrlo atraktivan bankarima, Addiko banka za sada nema nameru da ovde otvora ekspozituru, upravo zbog neposredne blizine Lazarevca u kome već posluje, smatrajući da je već dovoljno usmerena na prostor Kolubarskog okruga. Svakako je bila izražena potreba i to je i bila ideja, da u Lajkovcu predstave sve svoje proizvode i kompletnu ponudu, prvenstveno privredi, a i stanovništvu.

U Lajkovcu su govorili: Marija Petrović, direktor ekspoziture Addiko banke u Lazarevcu i Uroš Stojanović, koordinator za mikro preduzeća.

Rečeno je da Addiko banka stabilno posluje, da je prepoznatljivo prisutna na bankarskom tržištu, da je nakon nedavne svojinske strukture u vlasništvu akcijskih fondova akcionara iz celog sveta, a da je ono po čemu je posebno prepoznatljiva na tržištu , i od strane stanovništva i od strane privrede, što jako brzo odobrava svoje plasmane. Kažu i da su kvalitetni, mobilni, operativni, inovativni -posebno u sferi elektronskog, odnosno mobilnog bankarstva…

Predstavnici Addilo banke su u Lajkovcu preporučili i privrednicima i stanovništvu i pozvali ih da dođu u Karađorđevu 45, glavnu ulicu, preko puta zgrade opštine u Lazarevcu i da se na licu mesta uvere u kojoj su meri spremni da isprate sve potrebe i privrede i stanovništva.

Naglašena je u Lajkovcu jedinstvena pozicija Addiko banke na tržištu, posvećenost unapređenjima i promeni koncepta bankarstva za koji se banka zalaže, a to je praktično bankarstvo. Addiko banka se fokusira na suštinu poslovanja i odnosa sa klijentima, efikasna je i komunicira jednostavno, što čini osnovu praktičnog savremenog bankarstva, rečeno je u Lajkovcu.

“I privrednici i stanovništvo, mogu se obratiti sa bilo kojom svojom zatečenom situacijom i potrebom i mi ćemo naći rešenje da ih ispratimo”, poruka je sa prezentacije Addiko banke u Lajkovcu.

Related posts