IZ LAJKOVCA ČETIRI AUTOBUSA NAVIJAČA NA MEČ SUPERKUPA

U Superkupu Srbije Zvezda i Železničar su danas u borbi za trofej. Na današnji meč u Beograd, iz Lajkovca će organizovano otputovati čak četiri autobusa vernih navijača OK “Železničar”. Polazak navijača je u 15:30 ispred Sportske hale u Lajkovcu. Za odlazak se prijavilo blizu dvesta navijača. Dve trećine navijača su mladi, a većina uživo prati skoro sve utakmice i bodri klub na svakom koraku. Određen broj navijača na meč ide i u sopstvenoj režiji.

Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se danas od 17:30 za trofej Superkupa Srbije u SC “Voždovac” na Banjici. Direktan prenos utakmice ići će na RTS 2.

Akuelne šampionke Srbije i osvajačice duple krune predvodiće kapiten Ivana Lazarević, a dočekaće ih odbojkašice Crvene zvezde u timu sa Tijanom Malešević, svetskom šampionkom sa SP 2018. i Milom Đordević, učesnicom Svetskog kupa 2019. u Japanu.

Ekipe Zvezde i Železničara standardno pružaju publici užitak u vrhunskoj profesionalnoj odbojci. Pred obe ekipe je zahtevan zadatak i zato je izazov veći.

Ulaz na utakmicu je besplatan, a kako saznajemo, pozvani su brojni osnovci i brojne škole odbojke da dođu na meč Superkupa Srbije.

Statistika pokazuje, da je na šest do sada odigranih utakmica u Superkupu, Vizura pet puta bila pobednik, a jednu titulu osvojilo je Jedinstvo iz Stare Pazove. U trci za titulu pobednika Superkupa Srbije danas u Crvena zvezda i Železničar iz Lajkovca!

Related posts