USPEŠAN NASTUP “LEPTIRIĆA” U PARAĆINU

Predškolska ustanova “Leptirić” učestvovala je danas na Dečijem karnevalu u Paraćinu u organizaciji tamošnje opštinske Turističke ogranizacije.

Lajkovački “Leptirić” predstavljala su deca iz Pripremno predškolskog programa, koju vode vaspitačice Dajana Tanić i Ivana Grujičić, sa tačkom izvedenoj na završnoj priredbi predškolaca.

Deca iz ,,Leptirića”, kostimirana u anđele, predstavila su se pred mnogobrojnom publikom muzičko-scenskim delom “Aleluja”na 9. Medjunarodnom Dečijem karnevalu u Paraćinu. Kako saznajemo:”Po nastupu, deca su dala izjavu za televiziju, a vaspitači za lokalni radio, što govori da su izuzetno bili zapaženi i propraćeni aplauzom. Deca su dobila pigodne poklone. Vaspitači su vodili decu u obilazak Paraćina, deca su prezadovoljna, uživala su u svakom trenutku!”

Turistička organizacija Paraćina i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i ove godine nastavili su saradnju u organizaciji Dečijeg karnevala, kao dela proslave Dana opštine Paraćin, sa željom da se najmlađi, ne samo iz Paraćina, već i celog regiona uključe u proslavu. Tema karnevala je slobodna.
Karnevalu, koji je imao izuzetno sadržajan program, prisustvovalo je tridesetak dečijih grupa tj oko šest stotina dece, uključujući i lajkovačke mališane.

Related posts