LAJKOVAČKA KARATISTKINJA JELENA VUKOTIĆ REPREZENTATIVKA SRBIJE

Karatistkinja iz Lajkovca Jelena Vukotić plasirala se na Evropsko prvenstvo u karateu, koje će se održati 12. i 13. oktobra u Aradu u Rumuniji.

Ovoga puta, zapravo po prvi put, neće nastupiti za lajkovački Karate klub Železničar, već za reprezentaciju Srbije. Jelena sada živi u Švajcarskoj, gde je našla drugi klub. Svetsko prvenstvo u Las Vegasu, na koje se plasirala i maksimalno pripremala, propustila je, sa žaljenjem podseća, zbog administrativnog propusta uprave KK Železničar i svog bibšeg trenera, pa se učešču na predstojećem takmičenju osobito raduje, posebno što će nastupiti kao reprezentativka Srbije:

“Dobrim rezultatima sa prethodnih takmičenja, ostvarila sam plasman na evropsko prvenstveno i po prvi put nastupiću nezavisno od KK Železničar, isključivo kao reprezentativac Srbije.

Pripreme održavam u Švajcarskoj sa stručnim timom. Privikavanje na nov klub i drugi sistem rada nisu me omeli. O rekordima ne razmišljam, ne osećam nikakav pritisak, sigurna sam u sebe i znam šta mi je činiti.
Garancije ne postoje, isto tako ni granice. A da bi se postao šampion moraš prvenstveno verovati u sebe čak i onda kada imaš najmanje izgleda za pobedu. Taj pokretač kod mene je vera u Boga i ljubav prema Srbiji,” rekla je za portal LAJKOVAC NA DLANU Jelena Vukotić, renomirana karatistkinja ponikla u Lajkovcu.

Related posts