UDES KOD RAMPE U LAJKOVCU

Samo nekoliko sati nakon što je danas Ljižanin L. Z. (31), poginuo na mestu, kada je svojim “puntom” podleteo pod kamion na magistralnom putu Valjevo – Lajkovac, kod sela Lukavca, na putu Lajkovac – Valjevo dogodila se još jedna teška saobraćajna nezgoda dva putnička vozila u Lajkovcu.

Saobraćajna nezgoda se dogodila večeras na izlasku iz Lajkovca, u blizini pepeljevačke rampe, kod benzinske pumpe Mobil. Udes je bio takav, da je jedan auto završio na pruzi. Strahovit prasak čuo se daleko, kao i zaustavljanje voza u blizini.

Kako se odmah nezvanično moglo saznati, oba vozača su povređena i odmah transportovana sanitetom u Zdravstveni centar Valjevo.

U valjevskoj bolnici kažu da upravo zbrinjavaju povređene u saobraćajnoj nezgodi u Lajkovcu, bez detaljisanja o broju povređenih lica i njihovom stanju. Kako nezvanično saznajemo, povređena su četiri mladića. Kako nezvanično saznajemo, u autu koji je sa magistralnog puta pokušao da skrene ka rampi bio je jedan mladić, dok su u drugom autu koji je išao prebrzo magistralnim putem bila tri mladića.

Sve zvanične informacije biće dostupne tek sutra od PR službi i Policijske uprave i Zdravstvenog centra Valjevo.

Policija još uvek ne daje detalje ove saobraćajne nezgode.

Nezvanično saznajemo, da su učesnici povređeni u ovoj saobraćajnoj nezgodi sa područja lajkovačke opštine.

Saobraćaj na relaciji Lajkovac – Valjevo je već normalizovan.

Related posts