AKCIJOM SNS LAJKOVAC OČIŠĆENO I UREĐENO ŠKOLSKO DVORIŠTE U VRAČEVIĆU

U susret početku nove školske godine, Srpska napredna stanka Lajkovac je 30.avgusta organizovala akciju čišćenja i uređenja školskog dvorišta škole u Vračeviću.

Lider SNS Lajovac Nenad Džajević, o realizovanoj akciji na uređenju školskog dvorišta u Vračeviću je za portal LAJKOVAC NA DLANU rekao:

“U akciji je učestvovalo 10 – ak aktivista, rukovodstvo SNS Lajkovac, direktor i radnici osnovne škole. Pokupili smo sav krš u školskom dvorištu koji se nakupio u toku leta i raspusta, papiriće, plastične flaše, čaše, limenke i ostali otpad. Pograbili i odneli pokošenu travu. Staro granje koje je duže stajalo u dvorištu, isekli smo i spakovali u kotlarnicu škole. Prefarbali i osvežili sprave za decu i koševe u školskom dvorištu. Prekrečili fasadnom bojom zidove škole koji su bili ispisani grafitima.

Školsko dvorište je sada znatno čistije, osveženo i spremno čeka svoje đake 2.septembra, kad zvanično počinje nova školska godina, a SNS Lajkovac je na ovaj način dala svoj skroman doprinos početku nove školske godine u školi u Vračeviću.”

Related posts