OBAVEŠTENJE ZA PENZIONERE

Svi penzioneri sa područja lajkovačke opštine, koji to do sada nisu učinili, svoje penzionerske kartice moći će da preuzmu u ispostavi valjevske filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Lajkovcu u ulici Kneza Miloša broj 3, svakog radnog dana u vremenu od 7:30 do15:30 časova.

PIO Fond filijala Valjevo u saradnji sa Opštinskim Udruženjem penzionera Lajkovac vršio je do sada u više navrata podelu penzionerskih kartica, kako u samom Lajkovcu, tako i u mesnim zajednicama lajkovačke opštine. Ipak, do sada nisu svi penzioneri preuzeli svoje kartice.

Poželjno je da penzioneri kartice preuzmu lično, a oni koji su opravdano sprećeni mogu poslati nekoga od članova porodice ili osobu od poverenja sa odgovarajućim dokazom u vidu poslednjeg čeka od penzije, odnosno izveštaja korisnika iz banke i slično.

Penzionerske kartice će, praktično, menjati penzioni ček, koji su penzioneri do sada morali da prilože da bi kupili robu na rate ili ostvarili popuste u firmama koje imaju ugovor sa Fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Penzionerske kartice pokazale su se kao sjajno rešenje i velika olakšica penzionerima.

Related posts