FINALNE PRIPREME ZA KOLUBARSKI KOTLIĆ U NEDELJU

“Još nije kasno da se prijavite u Lovačko drustvo Dragan Radović, kod Milana Radovića – Malajca, za takmičenje u kulinarstvu, koje je počinje u nedelju 28. jula od 9 sati, kod lovačke brvnare na Kolubari, pod nazivom Kolubarski kotlić . Turistička organizacija Lajkovac obezvedila je majice za kapitene i priznanja i nagrade za pobednike. U umetničkom programu nastupa absambl Svilen konac,” podsećaju u ime organizatora iz Turističke organizacije Lajkovca.

Naime, 28. jula Turistička organizacija sa lajkovačkim lovcima kod lovačke brvnare na reci Kolubari organizuje “Kolubarski kotlić”. Turistička organizacija priprema kulturno – umetnički program, pehare i diplome pobednicima, kao i majice sa logom Turističke organizacije Lajkovca i manifestacije.
Od jutarnjih časova, u nedelju 28. jula, kod lovačke brvnare kraj Kolubare, počinje revija kulinarstva “Kolubarski kotlić”.

Gost manifestacije je Petar Gojković i orkestar “Svilen Konac”.

Za učešće u “Kolubarskom kotliću” potrebno je javiti se lajkovačkoj sekciji Lovačkog udruženja “Dragan Radović”, ili Milanu Radoviću – Malajcu na br. 063-87-62-651.

Related posts