PROGRAMI KULTURNOG CENTRA ZA DANE LAJKOVCA

PROGRAM KC „HADŽI RUVIM“

MANIFESTACIJA „DANI LAJKOVCA 2019“
GRADSKA SLAVA OGNJENA MARIJA

KC „Hadži Ruvim“ je i ovog leta pripremio bogat i raznovrstan program za “Dane Lajkovca”, manifestaciju koja je postala omiljena ne samo Lajkovčanima već i građanima iz susednih gradova i opština tako da iz godine u godinu broji sve više posetilaca.

„Dani Lajkovca“ u KC započeće 26.jula otvaranjem izložbe lajkovčanina Milana Kostića, koji svoju karijeru gradi u dalekom Dubaiju, od 18 časova u Galeriji KC „Hadži Ruvim“.

Jedan od najlepših dana u okviru ove manifestacije je “Dečiji dan”, koji je već postao prepoznatljiv i tradicionalan. Sam naziv govori da je namenjen najmlađim sugrađanima, koji će imati priliku ne samo da uživaju u brojnim programima već da u njima i sami učestvuju. Nezaobilazni sadržaji ovog programa su pozorišna predstava, koncert balerina i folkloraša, druženje sa klovnovima, mađioničarima, animatorima, maskotama i sve to začinjeno veselim iznenađenjima koja će ih čekati 28. jula od 17 časova na gradskom trgu. Program će tog dana muzikom upotpuniti i ulepšati bend LaCoustic.

Program po satima:

DEČIJA PREDSTAVA „MAŠTOŠUMSKE PITALICE“ – 28.jula u 17 časova

Nataša sa balerinama – Baletski klub “Idea” Lajkovac – 18 časova

PU „Leptirić“ – MUZIČKO SCENSKI PROGRAM – 18:15 časova

KLOVNOVI – PAJA I DULE – 28.jula u 18:45 časova

MAĐIONIČAR – 28.jula u 19:30 časova

Animatori, Statue, Štulaš, devojka za crtanje lica… – 28.jula od 17 do 20 časova

Nastup članice hora KC Anđele Milosavljević i koncert folklornog ansambla KC “Hadži Ruvim” – 20 časova

29. jula od 22 sata po prvi put Lajkovčani će imatu priliku da zapevaju sa jednim od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu, LEKSINGTON BENDOM.

Kao predgrupa te večeri nastupiće svima dobro poznata grupa NEZVANIČNA VERZIJA od 20:30 časova.

Finalno veče 30. jul od 22 sata rezervisano je za jednog od najboljih izvođača pop-rok muzike u Srbiji, DŽENANA LONČAREVIĆA.

Po prvi put pred Lajkovačkom publikom, kao predgrupa ove večeri, predstaviće se STEFAN BABIĆ sa bendom od 20:30 časova.

Završno veče, već tradicionalno, rezervisano je za veliki vatromet, koji će te noći ulepšati lajkovačko nebo, na samom početka koncerta.

Related posts