STVARANJE ATMOSFERE ŠTO VEĆEG ULAGANJA

Usvajanjem Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Lajkovac, otvara se mogućnost izgradnje poslovnih objekata i stvaranja atmosfere što većeg ulaganja.

Predsednik opštine Lajkovac, Andrija Živković najavljuje da će svi zainteresovani moći da učestvuju u licitaciji i na ovaj način moći da dođu do zemljišta na kome će izgraditi poslovni prostor:

” Mi ćemo u narednom periodu svo zemljište koje nije otuđeno pretvoriti u građevinsko zemljište, tako da će svo to zemljište moći da se koristi za izgradnju pre svega poslovnih prostora, prvenstveno u građevinskoj zoni. Najzanimljiviji potez biće svakako duž Ibarske magistrale, od OMV pumpe ka Lazarevcu. Imamo veliki broj parcela za koje će svi zainteresovani moći da učestvuju na licitaciji i da kupe zemljište na kome će na zakonom propisan način izgraditi svoj poslovni prostor. Time će se stvoriti atmosfera što većeg ulaganja, pre svega u mala i srednja preduzeća, koja su jako neophodna svakoj sredini, pa i lajkovačkoj opštini.”

Related posts