SLAVA DEMOKRATA

Demokrate Lajkovca obeležile su danas slavu stranke Svetog Georgija – Đurđevdan. Rezanju slavskog kolača prisustvovali su, pored jezgra lajkovačkih demokrata, brojni gosti, prijatelji i simpatizeri stranke. Demokrate su na slavu pozvale i predstavnike svih drugih stranaka.

Poverenik Demokratske stranke u Lajkovcu Goran Ranković je primetio i da se ove godine pozivu odazvalo i više medija, za razliku od prošle godine kada je bio prisutan samo jedan medij.

Lider lajkovačkih demokrata Goran Ranković uputio je čestitke svima koji danas slave i potom najavio predizborne aktivnosti i aktuelno ujedinjenje DS sa SDS – om i Savezom za Srbiju., koje upravo treba i da se formalizuje:

“Ova godina je predizborna, sledeće nas očekuju izbori, redovni parlamentarni, a možda će biti i vanredni predsednički. Uglavnom će to biti aktivnosti koje su interesantne našim građanima, koje moramo sprovoditi na lokalu, naravno sve u saradnji sa centralom DS i sa rukovodstvom koje je sada postalo i član Saveza za Srbiju.

Ono što je interesantno za DS, to je da očekujemo ujedinjenje sa strankom Borisa Tadića SDS – om i sa strankom Dušana Petrovića Zajedno za Srbiju. To bi trebalo uskoro da se završi i formalno, tako da će DS sigurno biti mnogo jača nego što je bila poslednjih par godina i to će sigurno dati vetar u leđa pred izbore.”

Related posts