PRIPREME ZA FRUŠKOGORSKI MARATON

U saradnji Kancelarije za mlade opštine Lajkovac, čiji je od nedavno koordinator Dragana Antonijević, i Planinarskog društva Ćira Lajkovac, a pod pokroviteljstvom opštine Lajkovac, 50 učenika lajkovačke i jabučke škole danas je bilo na stazi Istočnog maratona za pripravnike, u okviru Fruškogoskog maratona. Ukupan broj učesnika iz Lajkovca u ovoj akciji bio je 73.

Pored priprema za maraton, obišli su i Sremske Karlovce i sve tamošnje znamenitosti (Prva srpska Gimnazija, Bogoslovija, a danas je tamo bilo posebno bio živo, jer su u toku i Dani vina. Lajkovčani koji se pripremaju za Fruškogorski maraton posetili su ovom prilikom i Petrovaradinsku tvrđavu.

“Izuzetno zalaganje nastavnika Milice, uz pomoć Jovane i Živana, kao i Ognjena Nestorovića i nastavnika Gajić. Ovo je još jedan primer da zajedno možemo mnogo više i bolje. Vremenski uslovi bili su idealni. Deca su prezadovoljna i već se raspituju koja je sledeća akcija. Ponašanje dece učesnika na stazi i van nje bilo je na zavidnom nivou,” rekao je tim poviodom Vlada Jakovljević u ime PSD Ćira.

Related posts