BITKA ZA TITULU SE NASTAVLJA

U trećoj utakmici finala Super lige Srbije Železničar je konačno probio led. Posle 118 minuta pobedio je večeras Jedinstvo u gostima 3:1(25:21,25:23,18:25,25:17) i time se vratio u trku za šampionsku krunu. I to posle dva poraza u finalnoj seriji: u Staroj Pazovi(2:3) i u Lajkovcu (1:3),

U trećem, meču finala plej ofa Lajkovčanke su se u Staroj Pazovi vratile u život.
Večeras je u Staroj Pazovi došlo iskustvo do izražaja i individualna rešenja Lajkovčanki, sjanih u odbrani i na bloku, ali i uspešnim “lovom” napadača Jedinstva.Furioznim napadima po bokovima, Lajkovčanke su potvrdile karakter šampiona i nastavljaju bitku za titulu.

U trećem setu Jedinstvo je “progledalo”ali su Lajkovčanke “ugasile” svetlo u 4.setu. Posle 12:5 za Železničar. bilo je jasno da se finalna serija vraća u Lajkovac.

Četvrti meč je u Lajkovcu u ponedeljak 29. aprila, kada će odbojkašice Železničara, nema sumnje posle večerašnjeg trijumfa, pokušati da izjednače na 2:2 i dođu do pete utakmice u Staroj Pazovi i titule prvaka.

Svojevrsna, dragocena podrška ekipi Železničara na meču u Pazovi bili su brojni navijači, koji su organizovano došli iz Lajkovca.

Related posts