VELIKO PRIZNANJE LAJKOVAČKOM DSS-u

Na današnjoj 13. Izbornoj Skupštini Omladine DSS, Vladimir Djukić iz Ratkovca izabran je za člana Predsedništva Omladine DSS, rukovodeće telo Omladine DSS na nivou Srbije.
“Izbor Vladimira Djukića je još jedan dokaz poštovanja DSS prema lajkovačkoj organizaciji, koju su pre petnaestak godina formirali i vodili Ivan Stefanović i Ranko Filipović, a kasnije i Nemanja Petrović, Milivoj Ranković, Marko Protić, a u poslednjih nekoliko godina Miloš Purić i Vladimir Djukić,” komentarišu ovdašnje starije stranačke kolege, koje su svojevremeno pokrenule i realizovale niz akcija.

Vladimir Đukič rođen je u Valjevu 19.01.1990. Osnovnu, a zatim srednju školu završio je u Lajkovcu, na smeru ekektrotehničar računara. Nakon toga upisao je Geografski fakultet u Beogradu, smer prostorno planiranje. 2015. godine završava Osnovne studije a zatim i Master studije i stiče zvanje master prostornog planiranja. U toku studija, aktivno se bavio studentskim organizovanjem. Obavljao je funkciju predsednika Studentskog parlamenta, člana Saveta fakulteta, člana Nastavno- naučnog veća fakulteta. Takodje je učestvovao na brojnim seminarima i edukacijama iz oblasti visokoškolskog obrazovanja. U toku studentskog aktivizma, 2014. godine postaje predsednik OO omladine DSS Lajkovac, a nakon toga i član IO omladine na nivou Republike. Trenutno je, kaže, neoženjen.

Related posts