U SUBOTU TREĆA UTAKMICA U PAZOVI

Treća utakmica finala plej-ofa Superlige Srbije za odbojkašice igra se u Staroj Pazovi u subotu 27. aprila od 18 časova, uz prenos na RTS 2.

Jedinstvo vodi sa 2:0 i potrebna mu je još jedna pobeda za osvajanje šampionske titule. To će ujedno predstavljati i veliki psihološki pritisak za domaćina, koji je izgubio finala 2016. i 2017. i posle prvog mesta u Mini ligi pred imperativom je titule.

Železničar takođe ima kvalitetan tim, koji je pokazao da može da se nosi sa mečevima koji su „biti ili ne biti“, kao što je bilo u finalu Kupa Srbije. U najmanju ruku, Železničar je dosadašnjim igrama i rezultatima zaslužio da produži finalnu seriju, a i samo finale zavređuje više od tri meča.

Mirjana Musulin i Jovan Caković pokazali su da su dva vrsna trenera, njihovo „nadmudrivanje“ svakako će biti važno za epilog treće utakmice.

Klub će i ovoga puta organizovano voditi navijače iz Lajkovca a , s obzirom na mali kapacitet hale u Staroj Pazovi, iz Lajkovca će sasvim izvesno ukupno krenuti stotinu navijača, dok će i ovoga puta biti i onih koji će ići u sopstvenoj režiji.

Related posts