U ČETVRTAK DAN OTVORENIH VRATA U SREDNJOJ ŠKOLI U LAJKOVCU

Za sve osnovce iz lajkovačke i okolnih opština, SŠ “17. septembar” u Lajkovcu organizuje u četvrtak 25.aprila od 12 – 14 časova “DAN OTVORENIH VRATA”.

Ovo je prilika za sve buduće srednjoškolce da se upoznaju sa svojom potencijalnom srednjom školom i sa svim pogodnostima koje škola nudi.

Srednjoj školi u Lajkovcu, između ostalog, tokom predstojećeg letnjeg raspusta predstoji kompletno renoviranje, uređenje i enterijera i eksterijera. Novu školsku godinu lajkovački srednjoškolci otpočeće tako u jednoj od najmodernije uređenih srednjih škola u Srbiji. Lajkovački srednjoškolci imaju i plaćen prevoz, što svakako nije zanemarljivo i velika je olakšica za kućni budžet.

O kvalitetu nastave i uspesima učenika tokom školovanja, svedoče brojni uspesi ovdašnjih srednjoškolaca. Lajkovački srednjoškolci sa lakoćom upisuju željene fakultete, odlaze spremni i mahom bivaju odlični studenti.

Srednja škola u Lajkovcu ima sjajnu garnituru profesorskog kadra, koja je izuzetno posvećena radu sa decom. U saradnji sa direktorom i nesebično požrtvovanim i predanim školskim psihologom Goranom Milinčićem, razredne starešine se bore za svako dete da prevaziđe sve eventualne poteškoće, da ostane u školskoj klupi i spremno krene dalje kroz život.

Škola ima u ponudi veliki izbor i aktivnosti izvan redovne nastave, aktivan je i Đački parlament.

Lajkovački srednjoškolci su uvek i visoko društveno odgovorni, pa su često pokretači i učesnici brojnih lokalnih akcija, posebno humanitarnih.

Po završetku školovanja, sve generacije nastavljaju da se okupljaju i druže i tako sačuvaju prijateljstva iz školskih dana za ceo život.

Lajkovački osnovci sve to mahom znaju, a ovo je posebno prilika za osnovce iz Lazarevca, Uba, Ljiga, Valjeva i svih drugih okolnih mesta, da i pred upisni rok, pre konačne odluke o tome koju će srednju školu upisati, dođu u Lajkovac i upoznaju se sa svim onim što SŠ “17. septembar” u Lajkovcu nudi.

“Dobrodošli svi osnovci koji žele da postanu tehničari mehatronike, bravari zavarivači, ekonomski tehničari i elektrotehničari računara. DOĐITE DA SE DRUŽIMO!” – poručuje Kosana Grčić, direktorka SŠ “17. septembar” u Lajkovcu.

“DAN OTVORENIH VRATA” u SŠ “17. septembar” u Lajkovcu je u četvrtak 25. aprila od 12 – 14 časova.

Related posts