MILOŠEVIĆ NOVI LIDER LAJKOVAČKIH RADIKALA

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Lajkovcu dobio je poverenika.

Pošto je Rade Radovanović dosadašnji predesnik OO SRS Lajkovac podneo ostavku iz ličnih razloga, OO SRS je na sinoćnjem sastanku jednoglasno izabrao Dragana Miloševića za poverenika OO SRS. Milošević je dugogodišnji dosledni član i aktivista SRS.

Milošević je rekao da će u narednim danima odabrati saradnike i na budućoj skupštini stranke predložiti novo rukovodstvo. “Moramo oformiti Mesne odbore koje nemamo i tako ojačati i OO SRS. Podržavam trenutnu koaliciju u lokalnoj opštinskoj vlasti SNS i SRS,” rekao je Milošević za portal LAJKOVAC NA DLANU.

Dragan Milošević Šćepanov, profesor fizike i tehničkog i informatičkog obrazovanja je tek četvrti lider od osnivanja OO SRS u Lajkovcu, koji je formiran neposredno nakon ponovnog uvođenja višestranačja u Srbiji.

Rade Ranković je bio predsednik lajkovačkih radikala prethodnih pet godina, pre toga je skoro 20 godina predsednik bio Mladen Bajić, koji je na čelo lajkovačkih radikala došao nakon tragične smrti svog rođenog brata Sretena Cara, koji je i osnovao odbor SRS u Lajkovcu.

Related posts