“IVA – AGRAR” – INOVACIJA VREDNA POLA MILIONA EVRA

Renomirana firma “IVA – AGRAR”, u vlasništvu Živorada Lazarevića iz Lajkovca, lider u proizvodnji građevinskog kamena i svih vrsta kamenih agrerata, upravo je kupila novu savremenu drobilicu vrednu pola miliona evra. Firma već ima jednu takvu METSO drobilicu, kapaciteta 3 000 tona dnevno, koju je nabavila pre par godina, koja je dala sjajne rezultate i bila “žila kucavica” kamnoloma u Stepanju.

“Težnja prema vrhunskom kvalitetu naša je stalna potreba. Sve radne mašine, kamione i opremu kupujemo nove i iz sopstvenih sredstava,” napominje vlasnik i direktor firme “IVA – AGRAR” Živorad Lazarević.

“Nova drobilica će nam pomoći da odgovorimo svim ugovorenim obavezama, kao i onima koje su u fazi ugovaranja. Novonabavljena drobilica, koja je inače pokretna, već ove sedmice biće stavljena u funkciju u kamenolomu u Bajevcu i biće od velike koristi u pravljenju frakcija za asfalt i beton,” kaže Radiša Mitrović, zamenik generalnog direktora firme.

U svim pogonima kamenoloma , radi se non-stop u dve smene. Za 350 aktivnih kupaca u najkraćem roku i u velikim količinama dostupne su sve granulacije kvalitetnih kamenih agregata.

Related posts