ČETIRI POKLON KURSA ZA DAME

Na adresu lajkovacnadlanu@gmail.com pristigao je iznenađujuće veliki broj mejlova za Besplatan online kurs engleskog jezika, koje smo povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, u saradnji sa kompanijom LINK group, obezbedili za naše čitateljke.

BusinessAcademy, na našu molbu i zbog ispoljenog velikog interesovanja, umesto prvobitno planirana i najavljena tri poklona, opredelila se da poklonom obraduje četiri čitateljke portala LAJKOVAC NA DLANU!

Četiri dame koje su dobile mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog jezika su:

1. Mirjana Matić

2. Adrijana Ranković

3. Ivana Biševac

4. Anđela Hamzić

Dobitnicama će biti prosleđen poklon-kod sa kojim ostvaruju pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Čestitamo čitateljkama, zahvaljujemo se što prate portal LAJKOVAC NA DLANU i nadamo se da su pokloni otišli u prave ruke. Posebno se zahvaljujemo BusinessAcademy na saradnji i na ustupku da obezbedi poklon za četiri čitateljke portala LAJKOVAC NA DLANU. Takođe, zahvaljujemo se svim čitateljkama koje su se javile i izrazile želju da na ovaj način usavrše sebe. Nadamo se da će biti još ovako lepih prilika i načina da nagradimo i poklonom obraujemo one koji nas prate.

https://www.biznis-akademija.com/

https://www.biznis-akademija.com/poklon-kurs-za-dame

Related posts