ASFALTIRAN KILOMETAR PUTA ZA MOLEROVIĆE U VRAČEVIĆU

Samo dan nakon što je asfaltiran put za Trišiće, asfaltiran je i kilometar puta za Moleroviće u Vračeviću, takođe zaseok Kostevac. Tako je zaseok Kostevac u Vračeviću u samo dva dana dobio dva asfaltirana puta.

Asfaltiranje puta za Moleroviće u Kostevcu je završnica radova za ovaj deo Vračevića, rekao je ovom prilikom Andrija Živković predsednik opštine Lajkovac, naglašavajući da je u pitanju jedna teška i zahtevna deonica, gotovo tipično brdska, na kojoj je usled obilnih padavina put bivao uništen i neprohodan. S toga je u dogovoru sa meštanima odlučeno da upravo ona bude asfaltirana . Predsednik Živković je napomenuo i da ovo nije kraj ovogodišnjih radova za Vračević, jer se već iduće nedelje očekuje asfaltiranje puta za Baboviće u dužini od 500 metara.

Meštanin Slavoljub Manić je rekao da se dugo čekalo na asfaltiranje ovog puta i zahvalio se u ime meštana svima koji su tome doprineli. Manić je naglasio i da ovaj put mnogo znači meštanima, kako deci i starima, tako i onima koji idu na posao, tako da je vrednost asfaltiranja upravo ove deonice nemerljiva. U ovom delu, ističe, ima oko 50 domaćinstava, ali i dosta vikendaša koji veći deo godine provode upravo tu. Takođe je izrazio nadu da će se sa asfaltiranjem nastaviti i dalje, kako bi se povezali sa Banjom Vrujci, jer je ovo kaže najkraći put do banje, svega 13 kilometara.

Related posts