DVE DONJOLAJKOVČANKE U TRCI ZA KRUNU

U trci za ovogodišnju krunu Miss Turizma Srbije nalaze se dve komšinice iz Donjeg Lajkovca: Marijana Ivković (19 godina) student i Jovana Rakić (20 godina), student druge godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Podsećamo, Lajkovčanka Mirjana Božović, tada student građevine, bila je 2007. godine prva zvanična mis Srbije, na takmičenju za Miss Turizma Srbije učestvovale su prošle godine Andrijana Sedić i Marija Čitaković iz Lajkovca, a sada su ponovo u trci za krunu dve Lajkovčanke. U međuvremenu, Marija Čitaković je uspešno učestvovala na brojnim takmičenjima lepotica.

Svaka promocija Lajkovca je dobro došla i ovo je sigurno jedan od lepših načina da se Lajkovac promoviše.

Jovana Rakić, za portal LAJKOVAC NA DLANU, ovim povodom je rekla:
imam 20 godina, studiram na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. ” Prvenstveno sam se prijavila da bih stekla neko novo iskustvo i upoznala nove ljude, od malih nogu mi se dopadao taj svet i želela sam da vidim kako je to, biti deo njega. Nisam ništa očekivala, ali izgleda da najlepše ispadnu neplanirane stvari.”

Tek godinu dana mlađa Marijana Ivković, kaže:
“Kada sam imala pet godina, kao ostatak ženskog sveta u tim godinama, s radošću i ushićenjem oblačila bih mamine štikle i haljine. Menjala bih ruževe iznova i iznova.. Satima bih se gledala u ogledalu, zamišljajući jednog dana da ću koračati velikom pistom. Izborila sam se za svoje dečije snove i mogu sa iskrenošću reći da je ovo takmičenje za mene veliki doživljaj! Osim što sam ispunila svoj dugogodišnji san, upoznala sam veliki broj devojaka. Sve su ovde sa jednim ciljem. Da pobede i postanu Miss Turizma Srbije.

Bavim se manekenstvom oko 5 godina,imam iza sebe dva takmičenja.

Ovo nije prvi put da učestvujem, prošle godine sam takođe učestvovala. Zadovoljna sam svojim dostignućem, naučila sam mnogo toga. Svaka devojka je prelepa i zavodljiva na svoj način. Svaka zaslužuje mesto na ovoj pisti. Svima koji će glasati za mene iskreno i srdačno se zahvaljujem i obećavam da ću svaku kreaciju izneti na najbolji mogući način.”

U konkurenciji za Miss Turizma interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za Miss Turizma Srbije , pod licencom Miss Tourism World 2018-19 god.

Najlepša devojka Srbije u turizmu predstavlja našu zemlju kao ambasador lepote na svetskom izboru Miss Tourism World .
Ovogodišnje glasanje za Miss turizma Srbije za 2018. godinu traje do 05.novenbra do ponoći, a za titulu najlepše bori se 21 lepotica iz različitih krajeva naše zemlje.

Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica Miss interneta turizma Srbije. Glasovi publike biće predstavljeni glavnom žiriju na uvid u odabiru konačne odluke za izbor najlepše devojke.

Finalni izbor Miss Turizma Srbije za Miss sveta odrzava se 7. novembra u Azzaro Clubs Jezero na Adi Ciganliji.
Izaberite Miss Turizma Srbije 2018 god: princip je jednostavan, glasajte i odaberite najlepšu devojku za Miss Turizma Srbije sa društvenih mreža, poručuju organizatori takmičenja.

Related posts