PREZENTACIJA MERCEDES – BENZA U KAMENOLOMU IVA – AGRARA

Mercedes-Benz je danas, u kamenolomu Ostreš u Stepanju prestižne lajkovačke privatne firme IVA – AGRAR, realizovao celodnevnu prezentaciju građevinskih vozila AROCS.

Odlično posećena i vrlo efikasna prezentacija najnovijih dostignuća Mercedes-Benz u ovoj kategoriji organizovana je izuzetno profesionalno i na prićno originalan način. Upriličena je upravo na vrlo teškom i zahtevnom terenu kamenoloma, kakvom je ovaj najnoviji program i namenjen. Prezentacija je okupila predstavnike svih firmi u okruženju, dosadašnje i potencijalne korisnike teretnog i građevinskog Mercedes-Benz programa, kao i sve relevantne saradnike u bramši. Prezentaciji su prisustvovali naravno i predstavnici rukovodstva lajkovačke opštine.

Gospodin Mićić iz Sektora tehničke podrške prodaje vozila naglasio je danas,da je u pitanju prezentacija teretnog programa, namenjenog radu u teškim uslovima i da je ovaj teren izabran kao idealna lokacija i kao kruna saradnje i dobrog iskustva upravo sa firmom IVA – AGRAR. Predstavljeni su novi modeli kamiona, osavremenjenih sistema upravljanja, kočenja, menjača, ali i bitno poboljšanog konfora, naglašavajući da je ovakav vid prezentacije idealna prilika da se svi u lancu proizvodnje, izgradnje i transporta upoznaju sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti.

“Onima koji žele da napreduju potrebna su vozila koja ispunjavaju i najstrožije zahteve. Da bismo ponudili vozilo koje je optimalno prilagođeno ne samo sadašnjim, već i budućim potrebama dugolinijskog transporta, vođeni konstantno rastućim zahtevima u pogledu komfora, voznih karakteristika, ekonomičnosti i pouzdanosti stvorili smo potpuno novi AROCS .
Recimo, novi tipovi kabina pružaju maksimalni komfor, zahvaljujući tehničkim inovacijama i uslugama koje štede gorivo transport će se obavljati profitabilnije nego ikada do sada, novi AROCS se vozi sigurnije, lakše i pouzdanije,
kao nijedan drugi kamion. Ovo je zapravo nova dimenzija dugolinijskog transporta. AROCS je nova snaga u građevinarstvu, upotrebljiva za svaku namenu u građevinarstvu, za svako gradilište i za put do njega. Od sandučara, preko beton-miksera do teških kipera,” rečeno je na današnjoj prezentaciji.

U ime domaćina, vlasnik firme IVA – AGRAR Živorad Lazarević je izrazio zadovoljstvo što MERCEDES – BENZ vrši prezentaciju svojih najnovijih dostignuća upravo u ovom kamenolomu i naglasio da je upravo ovaj program idealan za ovakve zahtevne terene.

Radiša Mitrović, finansijski direktor firme domaćina je rekao, da su sa posebnim zadovoljstvom okupili i ugostili sve u lancu iz branše na ovoj jedinstvenoj prezentaciji, procenjujući da će efekti današnje prezentacije organizovane na području lajkovačke opštine biti značajni.

Kada veliki sarađuju sa velikima, to izgleda ovako kako je organizovana prezentacija Mercedes-Benza u kamenolomu Ostreš u Stepanju firme IVA – AGRAR. Sve isplanirano i realizovano do perfekcije, do najsitnijih detalja.

Imati na svom području jednu ovakvu uspešnu firmu, kao što je IVA – AGRAR, je od velikog značaja za ukupni privredni potencijal jedne opštine i bilo bi lepo da je više ovakvih firmi i privrednika poput Živorada Lazarevića, bio je jedan od komentara, koji su među prisutnima provejavali tokom saradnje i celodnevnog druženja na prezentaciji.

Related posts