SUPERKUP ODBOJKAŠICA STARTUJE U RUMI 25. SEPTEMBRA

Nova odbojkaška sezona počeće utakmicom šestog Superkupa Srbije 2018. u konkurenciji odbojkašica, između Vizure iz Rume, prvaka Srbije, pobednika Super lige 2017/2018. i Železničara iz Lajkovca, pobednika 52. Kupa Srbije u sezoni 2017/2018.

Utakmica će se odigrati u utorak, 25. septembra u dvorani SC “Ruma” u Rumi, od 18.00 časova.

Sa novim trenerom Dragutinom Baltićem, dbojkašice lajkovačkog “Železničara” sa velikom ambicijom startuju u šestom Superkupu Srbije i to baš protiv Vizure koju je Baltić prethodno vodio i iz koje je, u najsvetlijim trenucima kluba, otišao sa trenerskog mesta sa kompletnim stručnim štabom, iz razloga nezapamćenog u srpskoj odbojci – zbog instrukcija gazde kluba ko treba da igra! I sve se dogodilo upravo nakon pobede Vizure nad odbojkašicama lajkovačkog Železničara. Jasno je da su Lajkovčanke dobile trenera sa stavom.

Vizura je do sada četiri puta osvajala pehar u ovom takmičenju, a jednom je pobednik bilo Jedinstvo iz Stare Pazove.

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije, još poslednjeg dana avgusta, određeni su domaćini utakmica Superkupa Srbije 2018. u obe konkurencije, i ženskoj i muškoj. Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, žrebom je odredio da će domaćini biti Vizura iz Rume, i Novi Pazar.

Related posts