OD 1. SEPTEMBRA KREĆE AUTOBUSKI PREVOZ ZA CELU OPŠTINU

Nakon što je krajem prve dekade jula u Gradskoj kući potpisan dugoočekivani Javni ugovor o poveravanju obavljanja delatnosti gradsko – prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Lajkovac, od 1. septembra će početi i javni saobraćaj do onih delova lajkovačke opštine koji do sada nisu imali ovu pogodnost.

Podsećamo, ugovor je oročen na period od pet godina, a prevoz je poveren Saobraćajnim preduzećima “Lastra” i “Lasta” , koji su zajedno nastupili na tenderu za obavljanje ovog posla i odabrani kao najbolji ponuđači.

“Ovim Ugovorom SP Lastra d.o.o. Lazarevac kao nosilac zajedničke ponude sa SP Lasta a.d. Beograd kao članom u zajedničkoj ponudi dobijaju isključivo pravo na obavljanje delatnosti gradsko-prigradskog prevoza putnika na teritoriji Opštine Lajkovac. Prevoz će se obavljati na šest linija koje pokrivaju teritoriji cele opštine. Neophodno je istaći da se ostvaruje popust od 35% na kupovinu mesečnih karti, dok lica starija od 65 godina sa prebivalištem na teritoriji Opštine Lajkovac imaju pravo na prevoz bez nadoknade”, kažu realizatori gradsko-prigradskog prevoza na području lajkovačke opštine.

detaljnije:http://lajkovacnadlanu.rs/autobuski-prevoz-za-celu-opstinu/

Related posts