JAVNA PREZENTACIJA – PETAK 24. AVGUST

JAVNA PREZENTACIJA planskog dokumenta Nacrt Izmene i dopune Plana generalne regulacije za naseljeno mesto Lajkovac biće održana u petak, 24. avgusta sa početkom u 11 časova u velikoj sali upravne zgrade Opštine Lajkovac, ul. Omladinski trg br.1. na kojoj će obrađivač plana JUGINUS d.o.o. iz Beograda, prezentovati planska rešenja Nacrta plana.

JAVNA SEDNICA KOMISIJE ZA PLANOVE OPŠTINE LAJKOVAC biće održana po završetku javnog uvida, u ponedeljak, 24. septembra 2018. godine, sa početkom u 11.00 časova, u velikoj sali zgrade Opštine Lajkovac, ul. Omladinski trg br.1.
Fizička lica i predstavnici pravnih lica koji su u toku trajanja javnog uvida podneli primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno obrazložiti podnete primedbe. Obrađivač planskog dokumenta će javno iznositi svoj stav o svakoj podnetoj primedbi.
Komisija za planove opštine Lajkovac će na zatvorenoj sednici, koja će se naknadno održati, doneti zaključke po svakoj podnetoj primedbi i sačiniti izveštaj o obavljenom javnom uvidu.

JAVNI UVID u Nacrt Izmene i dopune Plana generalne regulacije za naseljeno mesto Lajkovac održaće se od 20. avgusta do 18. septembra 2018. godine u trajanju od 30 dana, svakog radnog dana u holu ispred velike sale zgrade Opštine Lajkovac, ul. Omladinski trg br.1, u vremenu od 7 do 15 časova, kao i na internet prezentaciji Opštine Lajkovac www.lajkovac.org.rs. Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt Izmene i dopune plana generalne regulacije mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanističke poslove i prostorno planiranje opštine Lajkovac, preko pisarnice Opštinske uprave opštine Lajkovac, u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 18. septembrom 2018. godine.

Glavni urbanista opštine Lajkovac, kancelarija broj 311, treći sprat, svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima koji izvrše uvid u izloženi Nacrt Izmene i dopune plana generalne regulacije, pružaće potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim dostavljanjem primedbi i predloga.

Za više detalja pogledati objavu od 22. avgusta: http://lajkovacnadlanu.rs/j-a-v-n-a-p-r-e-z-e-n-t-a-c-i-j-a/

Related posts