PROMOCIJA DANINE NOVE ZBIRKE

Svega tri sedmice po izlasku iz štampe, Gradska biblioteka Lajkovac organizuje predstavljanje knjige “Dušama vašim i druge pesme” Lajkovčanke Danice Đurić. Predstavljanje najnovije, osme po redu knjige autora Danice Đurić je u četvrtak 16. avgusta u 19 sati, u Gradskoj kući u Lajkovcu. Pored autorke, učesnik večeri će biti i Vesna Žujović Jovanović.

Ovo je osma po redu objavljena knjiga, ovoga puta uistinu osobene zbirke pesama Lajkovčanke Danice Đurić. Danica Đurić je za kratko vreme do sada objavila tri zbirke ljubavne poezije, jednu zbirku dečije poezije, dva romana, jednu zbirku poetske proze i ovu najnoviju zbirku pesama, koja predstavlja pisani spomenik ocu i majci i svima onima čije su se, kako autorka kaže, duše i nebo vaznele.

“Krajem jula je iz štampe izašla još jedna zbirka mojih pesama pod nazivom “DUŠAMA VAŠIM I DRUGE PESME” , koja se razlikuje od ostalih i predstavlja svojevrstan spomenik mom ocu i majci, ali i svima onima koji su otišli iz mog života a dadoše mi krila za životni let. Nadam se da će se publici koja bude prisustvovala promociji i svim čitaocima dopasti i probuditi i njihova sećanja…

Osim mene i Vesna Žujovic Jovanović, stihove će govoriti i moja draga, mlada i nadasve talentovana prijateljica Jelena Lončar. Muzičku pozlatu večeri daće Maša i Julija Lončar. Radujem se još jdnom susretu sa publikom”, kaže Danica Đurić, za portal LAJKOVAC NA DLANU.

Promocija najnovije zbirke pesama Danice Đurić, u organizaciji lajkovačke biblioteke je u Gradskoj kući u četvrtak 16. avgusta od 19 sati.

Related posts