DEČIJI DAN

U okviru prograsma manifestacije “Dani Lajkovca”, nedelja 29.juli je raznovrsnim prigodnim dečijim programima dan rezervisan za najmlađe:

“Ni ovoga puta nismo zaboravili naše najmlađe tako da će neselja 29. jul biti posvećen upravo njima. Program će početi u 17 časova, a učešće će po prvi put uzeti učenici srednje škole „17. Septembar“ Lajkovac, što je meni lično posebno drago jer mladi treba da budu glavna pokretačka snaga ovakvih i drugih sličnih aktivnosti u svakoj lokalnoj zajednici.

Učešće u programu tog dana će takođe uzeti balerine Baletskog studia „Idea“ koji radi pod okriljem KC, kao solista će nastupiti članica hora KC Anđela Milosavljević, a program ćemo završiti koncertom folklornog ansambla KC po prvi put u pratnji orkestra našeg sugrađanina iz Ćelija Zorana Markovića.

Tog dana je planiran i mini mjuzikl „Vilinska zavrzlama – priče iz mastošume“ , u izvođenju Hepi teatra iz Beograda. U pitanju je moderna bajka, namenjena kako deci tako i njihovim roditeljima a govori o tome kako u vreme prekomerne upotrebe savremene tehnologije ponovo oživeti dečju maštu. Glavni likovi u predstavi su princ Milovan i princeza Ana, zatim dadilja Dada, vila Maštojla, mornar Mika, Aždajica Žderavica i drugi a u predstavi glume Monika Romić, Nikola Ugrinović, Jovana Mladenović, Slavica Ljuji, Uroš Milojević i bitbokser Filip Marković.

Ceo taj dan deci će ulepšati brojni animatori, klovnovi, štulaši, mađioničari i po prvi put u Lajkovcu, statue. Mislim da ćemo svi zajedno uživati sa našim mališanima”, kaže u ome organizatora, Snežana Škorić, direktorka Kulturnog centra “Hadži Ruvim” Lajkovac.

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Nataša sa balerinama – Baletski klub „Idea“ Lajkovac
17 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Klovnijada – Paja i Dule 17:30 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Dečja predstava „Vilinska zavrzlama“
18 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Mađioničar Bojan Bogdanović 19 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018.
Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Učenici Srednje škole „17. Septembar“ – Lajkovac, članovi literarne, besedničke, recitatorske i muzičke sekcije.
Učesnici smotre recitatora „Pesniče naroda mog“.
19:30 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Koncert folklornog ansambla KC „Hadži Ruvim“ 20 h Gradski trg

Nedelja
29.07.2018. Kulturni centar „Hadži Ruvim“
Spajdermen, Animatori, Statue, Štulaši…17 – 20 h Gradski trg

Related posts