ZASEDA VEĆE

 

Za sredu 6. jun u 10 časova, zakazana je 64. Sednica Opštinskog veća Opštine Lajkovać. Na dnevnom redu sednice je osam tačaka.

Pred članovima lokalne vlade naći će se dva prispela prigovora na Odluku o dodeli državne pomoći male vrednosti preduzetnicima,malim i srednjim preduzećima za ovu godinu, predlog Stručne komisije za odobravanje programa u oblasti sporta  za odobravanje kvartalnih izveštaja sportskih organizacija na teritoriji lajkovačke opštine (januar-mart) i predlog Javnog poziva za posebne programe u oblasti sporta na teritoriji opštine Lajkovac koji se finansiraju iz opštinskog budžeta.

Veće će razmatrati i po tri zahteva građana za naknadu materijalne i nematerijalne štete nanete od strane pasa lutalica.

Na predstojećoj sednici biće razmotrena i Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Opština Lajkovac, za pra tri meseca u ovoj godini.

Related posts