MINISTAR POLICIJE POSETIO LAJKOVAC

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sa saradnicima posetio je danas policijske stanice u Ubu, Lajkovcu i Mionici, gde je razgovarao sa policijskim službenicima o bezbednosnoj situaciji u ovim opštinama.

Nakon Uba, ministar policije Nebojša Stefanović danas je posetio Lajkovac, gde je obišao pripadnike lajkovačke policije, a potom je razgovarao sa opštinskim rukovodstvom i brojnim građanima.

U Gradskoj kući, ministra Stefanovića primio je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, sa saradnicima. Ministar Stefanović je u Lajkovcu razgovarao o ukupnim ambijentalnim uslovima, mogućim projektima i planovima, koji bi uticali na bezbedniji i bolji život građana i razvoj varoši.

Ministar je razgovarao sa velikim brojem građana, koji su se okupili u Gradskoj kući. Građani su prvom čoveku srpske policije, otvoreno i konstruktivno, postavljali brojna pitanja, ne samo po pitanju bezbednosti , već i svih vitalnih segmenata značajnih za život građana. Na sva pitanja građana, ministar Stefanović je strpljivo i takođe vrlo konstruktivno odgovorio.

Related posts