BULEVAR  ŽENSKIH TAJNI U LAJKOVCU

 

U četvrtak 24. maja od 17 časova u Svečanoj Sali Gradske kuće u Lajkovcu biće  održan Bulevar ženskih tajni.  Svojevrsni festival , koji se održava u mnogim gradovima Srbije, zamišljen je kao susret žena koje se bave različitim poslovima, od poljoprivrede i zanatstva, do medicine, prosvete i politike, stiže i u Lajkovac.

Ovaj program koji nastoji da inspiriše i motiviše žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha, budu srećne, poručuju organizatorke festivala Vesna Dedić i Sanja Marinković, poznate TV autorke.

Namera je, da svaka učesnica dobije podstrek i da se oseća privilegovano zbog života koji vodi. Biće predstavljene uspešne žene Lajkovca, a o svojim iskustvima govoriće i gošće iz Beograda različitih profesija.

Prisutne će pozdraviti Andrija Živković, predsednik opštine Lajkovac.

Program uređuju i vode novinarke Vesna Dedić i Sanja Marinković.

Pored njih, učestvovuju istaknuta estradna umetnica Izvorinka Milošević i Aleksandra Ubović, trener za lični razvoj i autor programa “Zauvek vitki”.

Biće predstavljene tri uspešne Lajkovčanke: drJovanka Gomilanović – osnivač prve private lekarske ordinacije u Lajkovcu, Mila Lončar Mitrović – direktorka lajkovačke Predškolske ustanove “Leptirić” i Spomenka Milivojević – vaspitačica, aranžer cvetnog i ukrasnog bilja.

Teme su „Najbolje ideje se rađaju u trenutku kada se suočimo sa najvećim problemima“ i „Kako reprogramirati sebe i istrčati dnevni, mesečni, životni maraton“.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Related posts