OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE

Obaveštenje za studente korisnike stipendije
za školsku 2015/2016 godinu

Studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za studije I i II stepena, koji nisu gubili nijednu godinu tokom studija i imaju prebivalište na teritoriji opštine Lajkovac, najmanje dve godine pre podnošenja uverenja o položenim svim ispitima u tekućoj školskoj godini, kao i jedan od roditenja ili staratelja , a u tekućoj školskoj godini su položili sve ispite prvi put upisane godine, zaključno sa julskim ispitnim rokom sa prosečnom ocenom 9,50 i više, stiču pravo na uvećan iznos stipendije koji će se isplatiti za mesec jun tekuće godine , u visini do 50% prosečne neto zarade u Republici Srbiji, po zadnjem poznatom podatku.
Pravo na uvećanu stipendiju student će ostvariti dostavljanjem potvrde o prvi put upisanoj godini studija, kao i potvrde o položenim svim ispitima u tekućoj školskoj godini zaključno sa julskim ispitnim rokom i prosečnom ocenom.
Zahtev sa svim gore navedenim dokazima podnosi se na opštinskoj pisarnici opštine Lajkovac, najkasnije do 20 . jula tekuće godine

ODELJENJE ZA OPŠTU UPRAVU I DRUŠTVENE DELATNOSTI

Related posts