“VULKANIZER DIMITRIJEVIĆ” POBEDNIK TURNIRA

 

Veliki prelazni pehar lajkovačkog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu ostao je u vitrinama poznatog preduzetnika Mede iz Slovca i njegove ekipe „Vulkanizer Dimitrijević“. Iako ne uvek u istom sastavu (ovoga puta sastavljena od fudbalera iz Lazarevca, Obrenovca i Beograda), ova ekipa uzastopne tri godine zasluženo osvaja turnir u Lajkovcu. U finalnom meču sa 5:2 savladali su „Auto plac DM“ iz Valjeva, za koji su nastupali Ristović, Đukić, Janković i ostali srpskoligaški fudbaleri. Viđen je dobar fudbal, u kojem je „Vulkanizer Dimitrijević“ sve vreme vodio i držao meč pod kontrolom, a kod suparnika se osetio umor jer su par sati ranije osvojili turnir u Valjevu. Za najboljeg fudbalera turnira proglašen je sjajni Lazarevčanin Filip Perišić iz pobedničkog tima, koji je dao i najboljeg strelca Bojana Beljića, dok je najbolji golman Nikola Atanacković iz ekipe „Auto plac DM“.

U konkurenciji veterana trofej je osvojila ekipa „Kafe Vagon“ iz Valjeva predvođena Milanom Jovićem, savladavši sjajnom igrom „DSS Lajkovac“, za koji su nastupali poznati veterani iz Lajkovca, Uba i Lazarevca. Titulu kod omladinaca osvojio je „Hidraulik sistem“ iz Mionice, pobedom u finalnom meču protiv domaćeg „Stefija“. Za pobedničku ekipu nastupali su omladinci „Krušik Budućnosti“. U konkurenciji kadeta „Tek Sloga“ iz Velikih Crljena savladala je lajkovačku „Lokomotivu“, u valjevskom finalu pionira „Budućnost Krušik“ je bio bolji od „Senjaka“, dok je kod petlića ubsko „Jedinstvo“ u finalu pobedilo „Čili Vili“ iz Lazarevca.

Završni dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu upotpunili su folklorni ansambl KC „Hadži Ruvim“ i KUD „Železničar“ koncertom narodnih igara, kao i dodela najboljim sportistima i klubovima opštine Lajkovac u 2017. godini.

Related posts