FINALE TURNIRA I PROGLAŠENJE NAJBOLJIH SPORTISTA I KLUBOVA

 

Završni dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Lajkovčanima i publici iz okolnih gradova ponudiće bogat program, koji u Hali sportova Lajkovac počinje u nedelju 14. januara u 15 časova.

Prvo će biti odigrane finalne utakmice u kategorijama kadeta, omladinaca, petlića i pionira. Od 18 do 19 časova održaće se koncert narodnih igara folklornog ansambla KC „Hadži Ruvim“ i KUD „Železničar“. Posle toga će finalnu utakmicu odigrati veterani, oko 20 časova Sportski savez opštine Lajkovac dodeljuje priznanja najboljim sportistima, klubovima i kolektivima u 2017. godini, da bi finalni meč seniora počeo u 20.15. Priliku da pokažu svoje prve fudbalske korake u revijalnom delu imaće i poletarci „Železničara“.

Finale seniora igraju „Vulkanizer Dimitrijević“ iz Slovca (sastavljen od fudbalera iz Obrenovca, Lazarevca i Beograda) i „Auto plac DM“ iz Valjeva, za koji nastupaju Ristović, Đukić, Janković, Rajković i ostali. U kategoriji veterana sastaju se prošlogodišnji pobednik valjevski „Kafe Vagon“ i DSS Lajkovac. U konkurenciji omladinaca finalni meč odigraće domaći „Stefi“ i „Hidraulik sistem“ iz Mionice. Kod kadeta u finalu su „Lokomotiva“ (Lajkovac) – „Tek Sloga“ (Crljeni), u konkurenciji pionira valjevske ekipe „Senjak“ i „Budućnost Krušik“, dok kod petlića finale igraju lazarevački „Čili Vili“ i ubsko „Jedinstvo“.

Related posts