MARIJA PRVA PRATILJA U JAGODINI

Marija Čitaković iz Lajkovca, nakon nedavnog uspeha u Vrnjačkoj Banji, zabeležila je još jedan uspeh na takmičenju lepotica u Jagodini. Marija je izabrana za prvu pratilju Miss Aqva parka i osvojila je dve sponzorske lente.

Za Mariju, ovo je put do izbora za najlepšu srpkinju, a u Jagodini je nastupila pod pokroviteljstvom GO Lazerevac, jer joj je majka Vesna iz Petke. Lajkovačka lepotica i njen otac Nebojša Čitaković tvrde, da u Lajkovcu za ovu priču nije bilo sluha, a da oni to ne mogu, kako kažu, sami da “izguraju”. Marijin cilj je MIS SRBIJE!

Marija Čitaković je zadovoljna uspehom u Jagodini: ” Održano je takmičenje za izbor Miss Aqva parka, čiji je finansijer bio grad Jagodina, glavni organizator agencija Luna, i jos mnogobrojni sponzori. Na takmičenju sam osvojila mesto prve pratilje i dve sponzorske lente. Što se tice organizacije, koreografa i uopšteno mog uspeha, iskustva, i vise sam nego zadovoljna.
U funalu je bilo 14 takmičarki, koje su se borile za 5 standardnih lenti, odnosno Miss, I, II pratilju, Mis Šarma i Mis Fotogeničnisti. Osim ovih nagrada dodeljene su i 3 sponzorske lente. Žiri je imao pet članova, i svako od njih bio je iz različitih gradova. Takmičenje je bilo medijski propraćeno na TV Palma i na RTS-u. ”

 

Related posts