VELJIN KABARE OSVOJIO MIONICU

U prepunoj sali mioničkog Kulturnog centra, u organizaciji tamošnje biblioteke „Milovan Glišić“, izveden je još jedan u nizu kabarea lajkovčanina Velje Žunjića, pod dirigentskom palicom magičnog Karla Astrahana. I ovaj put su pokazali svoj šarm i umeće da kod publike izazovu izlive emocija.

“Bilo je i suza i smeha. To malo odabrano društvo i služi da publici skrene misli od sve surovije stvarnosti, a mi smo postali majstori u tome da svakome  nacrtamo  osmeh”, rekao je Velja Žunjić , pisac iz Lajkovca za portal LAJKOVAC NA DLANU, impresioniran nastupom u Mionici

Ta mala, originalna ,vesela družina sastavljena od pesnika Milete Stamatovića iz Beograda, Svetlane Panić iz Pridvorice, Nade Đorđević rodom iz Vračevića, Danijele Glišić iz Beograda, Enesa Ljajića, dečka anđeoskog glasa i virtouza na gitari iz Lazarevca, pomenutog magičnog Karla i našeg sugrađanina Velje Žunjića i ovaj put je opravdala očekivanja.

Njihova gostovanja po susednim opštinama i širem okruženju se nastavljaju , uz nadu  da će i Lajkovčane obradovati nekom od svojih predstava.

Related posts