AZILANTI NE DOLAZE U JABUČJE

D E M A N T I  PREDSEDNIKA MZ JABUČJE:

“Poštovani meštani sela Jabučja, dragi prijatelji i komšije, povodom glasina koje su se pojavile i koje u poslednje vreme kruže među našim ljudima i na društvenim mrežama , a odnose se na navodni dolazak azilanata u prostorije Osnovne škole “Dimitrije Tucović” u Jabučju , kao predsednik mesne zajednice imam potrebu da reagujem.

Odgovorno tvrdim, da su takvi navodi neistiniti i zlonamerno plasirani od ljudi koji žele da unesu nemir u naše stanovništvo , ne bi li pokušali da skupe za sebe neki jeftini politički poen. Ni o kakvom dolasku azilanata nikada nije razgovarano , niti je uopšte moguće razgovarati, s obzirom na činjenicu da objekat škole u Jabučju nije vlasništvo Crvenog krsta, te se azilanti ni po kom osnovu ne mogu naći u Jabučju.

Zato Vas molim, da ne podpadate pod uticaj lažnih informacija i da ostanete mirni. Jer bi svakako, da su navedene informacije istinite, vi bili o tome prvi obavešteni, jer ne želim da budem predsednik mesne zajednice koji će od vas da skriva istinu, s obzirom da ste mi ukazali poverenje da vas predstavljam i da i vi i ja imamo isti cilj, da od Jabučja napravimo bolje mesto za život.”

Milan Bugarćić

predsednik MZ Jabučje

 

 

Related posts