PREDIZBORNA TRIBINA SNS

Sa Vučićem se ne može meriti ni jedan srpski vladar  i ubedljiva pobeda u prvom krugu, poruke su sa sinoćne tribine SNS u Lajkovcu. Naime, lajkovački Opštinski odbor Srpske napredne stranke sinoć je u Gradskoj kući organizovao tribinu podrške Aleksandru Vučiću, kandidatu za predsednika Srbije. Pored lajkovačkih naprednjaka, na tribini su učestvovali i glumci, članovi i funkcioneri SNS Lepomir Ivković i Tihomir Arsić. U priređenom igrokazu, učestvovao je i Andrija Živković, sekretar OOSNS i predsednik opštine Lajkovac.

“Svojim delima se dokazao i sa njim se ne može meriti nijedan srpski vladar”, tako je na tribini u Lajkovcu Aleksandra Vučića, kandidata Srpske napredne stranke za predsednika Srbije, opisao glumac Lepomir Ivković, upoređujući Vučića sa voždom Karađorđem.

”Svojim delima se dokazao kao premijer, a svojim budućim delima dokazaće se kao predsednik Srbije. Sa njim se ne može meriti nijedan vladar srpski,” rekao je glumac Lepomir Ivković.

“Srbija ne sme da stane sada kada je  krenula u srećniju budućnost,” istakao je predsednik OO SNS Vladan Kostić, koji je pozdravio prisutne goste u prepunoj sali Gradske kuće. ”Srbija je krenula u jednom pravcu i ne sme da stane. “Srbija mora da ide i brže i jače i bolje tamo gde je krenula, a krenula je, siguran sam, u srećniju i bolju budućnost,” rekao je Kostić.

“Ako je po pravdi, naš cenzus na ovim izborima, treba da bude 90 procenata”, naglasio je  član Glavnog odbora i jedan od osnivača SNS glumac Tihomir Arsić.Arsić je uveren, da će građani Srbije 2. aprila prepoznati ono što su, kako je rekao,  već prepoznali Evropa i svet.

Tribini, održanoj u Gradskoj kući, pored lidera i članova Opštinskog odbora SNS, prisustvovali su i predstavnici političkih partija, sa kojima je stranka u koaliciji na lokalnom, ili državnom nivou.

 

 

Related posts